Produse

Sa ne Cunoastem!

Cu o apariție remarcabilă pe piața din România în 2018, Fiscal House reprezintă o alegere de încredere pentru nevoile afacerilor din domenii variate, precum Horeca și Retail. Cu o experiență solidă de peste 10 ani și peste 10.000 de case de marcat fiscalizate, suntem dedicați să venim în sprijinul afacerii dvs. Cu o gamă variată de produse, de la imprimante mobile la sisteme POS all-in-one, cititoare de coduri de bare, cantare electronice și multe altele, oferim soluții complete și inovatoare.

Fiscal House nu este doar un furnizor de echipamente, ci și un partener în afaceri, oferind servicii business to business menite să vă asigure stabilitate și susținere în dezvoltarea afacerii dvs. Printre serviciile noastre se numără consultanța financiar-contabilă, servicii complete de contabilitate prin experți contabili acreditați, fiscalizare și defiscalizare pentru casele de marcat, înființări și radiere de firme, soluții de rețelistică, suport IT, obținerea autorizațiilor de funcționare și DSV, precum și realizarea de firme și reclame luminoase.

Alegeți Fiscal House pentru o colaborare care merge dincolo de simpla furnizare de echipamente, oferindu-vă parteneriat și soluții complete pentru a vă sprijini afacerea în fiecare etapă.

Service Case de Marcat

Servicii de consultanta financiar contabila;

Contabilitate (prin experti contabili, membri CECCAR); 

Servicii de *Fiscalizare / Defiscalizare Case de Marcat

Servicii de Infiintari / Radieri Firme

Servicii de Retelistica

Servicii de Suport IT

Obtinere Autorizatii: Functionare / DSV

Firme si Reclame Luminoase si multe altele.

From The Blog