Produse

Imprimante bonuri de comanda

Fiscal House ofera garantie personalizata pentru imprimante bonuri de comanda si imprimatele termice. Ce inseamna asta, fiscal house va repara/inlocuieste imprimata defecta in maxim 3 ore de la solicitare. 

 0 Review

Imprimanta Pos Partner 58-R

Iată câteva motive pentru care ar trebui să îți achiziționezi Imprimanta Pos Partner 58-R:Viteză de imprimare: Imprimanta Pos Partner 58-R oferă o viteză de imprimare de până la 170 mm/s, permițându-ț..

450,00 RON

 0 Review

Imprimanta Pos Partner 80 (Bar,Bucatarie).

Imprimanta Pos Partner 80 este o imprimantă termică de înaltă calitate, care este concepută pentru a satisface nevoile afacerilor mici și mijlocii. Aceasta oferă o serie de caracteristici excelente ca..

810,00 RON

 0 Review

Imprimanta Pos Partner 80 SA (Bar,Bucatarie).

Imprimanta Pos Partner 80 SA este o variantă avansată a modelului standard Pos Partner 80, concepută pentru a oferi performanțe superioare în ceea ce privește imprimarea de bonuri și chitanțe în medii..

850,00 RON

 0 Review

Imprimanta Termica (Bar/Bucatarie). 80mm, USB, Retea, Serial...

Imprimanta termica de 80mm este solutia perfecta pentru nevoile tale de imprimare in industria alimentara. Cu conexiune USB, serial si de retea, aceasta imprimanta este perfecta pentru a fi utilizata ..

870,00 RON

Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)