Produse

Cititoare coduri de bare - wireless

Descoperă cititoare de coduri de bare wireless pentru o flexibilitate și mobilitate sporită în procesul de scanare a codurilor de bare. Cititoarele de coduri de bare wireless reprezintă soluții avansate și comode pentru afaceri, permitând scanarea rapidă și precisă a codurilor de bare fără a fi necesară conectarea prin cablu la un dispozitiv.

La Fiscal House, oferim o gamă variată de cititoare de coduri de bare wireless, concepute pentru a facilita o scanare eficientă și liberă de restricțiile cablurilor. Aceste dispozitive utilizează tehnologia wireless pentru a permite o conexiune rapidă și stabilă cu dispozitivele inteligente sau sistemul de gestiune a datelor.

Cu cititoarele noastre de coduri de bare wireless, poți optimiza operațiunile comerciale și îmbunătăți eficiența în procesul de scanare. Aceste dispozitive sunt ideale pentru retail, depozite, logistică și alte afaceri care necesită mobilitate și flexibilitate în gestionarea codurilor de bare.

Descoperă gama noastră variată de cititoare de coduri de bare wireless la Fiscal House și beneficiază de performanță, portabilitate și eficiență în procesul de scanare a codurilor de bare.

 0 Review

Cablu pentru conectarea cititorului de coduri de bare la casa de ...

Cablul serial cititor coduri de bare Motorola este un cablu de conectare utilizat pentru a conecta un cititor de coduri de bare la o casă de marcat cu un port RS232. Acest cablu permite transmisia dat..

184,00 RON

 0 Review

Cititor coduri de bare fara fir WIFI Partner WR 7

Cititorul codurilor de bare fara fir WI-FI Partner WR 7 este un dispozitiv avansat de citire a codurilor de bare care se conectează prin Wi-Fi la un dispozitiv compatibil, cum ar fi un computer sau un..

550,00 RON

 0 Review

Cititor Coduri de Bare HP QuickScan QD2131BK + Stand...

Cititorul Codurilor de Bare HP QuickScan QD2131BK + Stand este un sistem complet de citire a codurilor de bare, compus din un cititor de coduri de bare de înaltă performanță și un stand ergonomic. Ace..

360,00 RON

Afişare de la 1 la 3 din 3 (1 pagini)