Produse

Case de Marcat

Descoperă case de marcat de încredere și soluții fiscale complete pentru afacerea ta. Casele de marcat sunt instrumente esențiale pentru gestionarea eficientă a tranzacțiilor și respectarea cerințelor fiscale. La Fiscal House, oferim o gamă variată de case de marcat de înaltă calitate, concepute pentru a asigura precizie, siguranță și funcționalitate în procesul de înregistrare a vânzărilor.

Fie că ai un magazin, un restaurant sau o afacere în domeniul serviciilor, casele de marcat de la Fiscal House sunt soluții fiscale avansate, conforme cu legislația în vigoare și echipate cu funcționalități moderne. Acestea facilitează gestionarea tranzacțiilor, imprimarea bonurilor fiscale și generarea rapoartelor de vânzări.

Cu o experiență vastă în domeniul soluțiilor fiscale, Fiscal House oferă consultanță specializată și asistență tehnică pentru a te ajuta să alegi case de marcat adecvate nevoilor afacerii tale. Echipa noastră de profesioniști se asigură că primești suportul necesar în implementarea și utilizarea corectă a casei de marcat, asigurându-te că afacerea ta respectă cerințele legale și funcționează în mod eficient.

Descoperă gama noastră variată de case de marcat la Fiscal House și beneficiază de soluții fiscale de încredere și de suport specializat pentru a-ți optimiza activitățile de vânzare și administrare a tranzacțiilor.

 0 Review

Afisaj suplimentar VFD 220PS

Afisajul suplimentar VFD 220PS este un tip de afisaj cu cristale lichide (LCD) sau afisaj cu matrice de punti (VFD), utilizat pentru a afișa informații suplimentare în timp real. Acesta poate fi conec..

560,00 RON

Afisaj suplimentar VFD 220R 18%
 0 Review

Afisaj suplimentar VFD 220R

Afisajul suplimentar VFD 220R este un tip de afisaj cu cristale lichide (LCD) sau afisaj cu matrice de punti (VFD), utilizat pentru a afișa informații suplimentare în timp real. Acesta poate fi conect..

490,00 RON 595,00 RON

 0 Review

Casa de marcat cu jurnal electronic si WIFI Partner 600...

Casa de marcat Partner 600 este o solutie eficienta si avansata pentru gestionarea afacerilor, care permite proprietarilor sa-si tina evidenta vanzarilor si sa gestioneze operatiunile de zi cu zi intr..

990,00 RON

 0 Review

Casa de marcat Partner 300 cu Jurnal Electroni, wifi, scanner. (g...

Casa de marcat Partner 300, este o soluție completă pentru gestionarea tranzacțiilor comerciale. Aceasta vine echipată cu mai multe funcționalități, inclusiv conectivitate Wi-Fi, care permite utilizat..

1140,00 RON

 0 Review

Casa de marcat portabila cu jurnal electronic Partner 200 WiFi cu...

Casa de marcat Partner 200 WiFi este o solutie avansata si portabila pentru gestionarea afacerilor, care permite proprietarilor sa-si tina evidenta vanzarilor si sa gestioneze operatiunile de zi cu zi..

1030,00 RON

 0 Review

Casa de Marcat Tremol M20 Lan - Wifi - BT (gri,negru,rosu)....

Casa de marcat Tremol M20 Lan - Wifi - BT este un dispozitiv modern și versatil, proiectat pentru a asigura gestionarea eficientă a tranzacțiilor și a activităților de vânzare într-un mediu comercial...

875,00 RON

 0 Review

Casa de Marcat Tremol S25 GPRS+Bluetooth (galben)

Casa de marcat Tremol S25 GPRS + Bluetooth este un dispozitiv avansat destinat utilizării în domeniul comercial și al vânzărilor. Această casă de marcat are un design compact și elegant, de culoare ne..

750,00 RON

Casa de Marcat Tremol S25 WIFI (portocaliu)
Casa de Marcat Tremol S25 WIFI (portocaliu)
13%
 0 Review

Casa de Marcat Tremol S25 WIFI (portocaliu)

Casa de marcat Tremol S 25 WiFi este un dispozitiv electronic cu ecran tactil și tastatură fizică. Este ușor de utilizat și are funcții avansate, inclusiv emisie de bonuri fiscale, calcul automat al t..

650,00 RON 750,00 RON

 0 Review

Casa de Marcat Tremol S25 Wifi+Gprs+Bluetooth (albastru)...

Casa de Marcat Tremol S25 Wifi+Gprs+Bluetooth este un dispozitiv electronic cu ecran tactil și tastatură fizică. Este ușor de utilizat și are funcții avansate, inclusiv emisie de bonuri fiscale, ..

780,00 RON

 0 Review

Convertor / booster de tensiune PCT 512 Partner 200...

Convertorul se utilizeaza pentru extinderea timpului de utilizare autonoma a caselor de marcat Partner 200.Convertorul se conecteaza la o baterie externa de 5Vcc.Convertorul furnizeaza o tensiune de 1..

85,00 RON

 0 Review

Display Client LCD PD220

Display-ul LCD Client PD220 este un echipament modern și eficient, destinat afișării informațiilor esențiale pentru clienți la punctele de vânzare. Cu un design ergonomic și tehnologie avansată, acest..

590,00 RON

 0 Review

Display client universal ajustabil pe inaltime Posiflex PD-320UE-...

Display-ul client universal ajustabil pe înălțime Posiflex PD-320UE-B este un dispozitiv util pentru afișarea informațiilor către clienți într-un mediu comercial, precum punctele de vânzare, magazinel..

430,00 RON

Afişare de la 1 la 12 din 16 (2 pagini)