Produse

Mese tandem pentru casa de marcat

Comercializam mese de lucru pentru casa de marcat si servire clienti 

Cos de Cumparaturi cu Roti si Maner Rosu 40 Litri
Cos de Cumparaturi cu Roti si Maner Rosu 40 Litri
17%
 0 Review

Cos de Cumparaturi cu Roti si Maner Rosu 40 Litri

Dacă îți dorești un mijloc practic și comod pentru a transporta cumpărăturile sau alte lucruri de care ai nevoie în fiecare zi, cosul de cumpărături cu roți și mâner de capacitatea de 40 de litri poat..

141,00 RON 170,00 RON

 0 Review

Cos de Cumparaturi cu Roti si Maner Verde 40 Litri

Dacă îți dorești să faci cumpărături într-un mod mai practic și comod, atunci cosul de cumpărături cu roți și mânere de culoare verde, cu o capacitate de 40 de litri, poate fi soluția ideală.Cosul de ..

141,00 RON

 0 Review

Cos de Cumparaturi Rosu 22 Litri

Va prezentam cosul de cumparaturi rosu, companionul perfect pentru nevoile dumneavoastra de cumparaturi! Cu o capacitate spatioasa de 22 de litri, veti avea suficient spatiu pentru toate alimentele, p..

34,00 RON

 0 Review

Cos de Cumparaturi Verde 22 Litri

Cu noul nostru cos de cumparaturi verde, veti face cumparaturile mai usoare si mai placute! Cu o capacitate spatioasa de 22 de litri, veti avea suficient spatiu pentru toate cumparaturile dumneavoastr..

34,00 RON

 0 Review

Masa pentru Casa de Marcat 150

Aceasta masa pentru casa de marcat este un accesoriu util pentru orice afacere care foloseste o casa de marcat. Fabricata din materiale de înaltă calitate, este durabila și capabila să suporte o canti..

2500,00 RON

 0 Review

Masa pentru Casa de Marcat 180

Aceasta masa pentru casa de marcat cu o lungime de 180 cm ofera spatiu amplu de lucru pentru casa de marcat si alte echipamente necesare. Realizată din materiale de înaltă calitate, masa este durabilă..

2900,00 RON

 0 Review

Poarta Acces Partea Stanga/Dreapta

O poartă de acces bine proiectată și instalată poate ajuta la prevenirea furturilor și vandalizărilor, dar poate fi, de asemenea, utilizată pentru a împiedica accesul neautorizat în anumite zone ale m..

1580,00 RON

 0 Review

Poarta Acces Turnichet Magazin/Supermarket

Poarta de acces turnichet este o soluție de securitate și control acces ideală pentru companii, instituții publice, parcuri de distracții sau orice altă zonă care necesită o gestionare eficientă a flu..

2060,00 RON

Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)