Produse

Cititoare Carduri de Sanatate

Cititoarele de carduri de sanatate va permite accesul sigur la datele de pe cardurile de sanatate. Acestea sunt concepute special pentru a proteja pinul de la furt sau surse neautorizate in timp ce este conectat la retea.

 0 Review

Cititor de carduri de sanatate ACS ACR83

ACS ACR83 este un cititor de carduri de sănătate cu tastatură și ecran care oferă acces securizat la datele de pe cardurile de sănătate. Cititorul conține o tastatură ușor de utilizat și un ecran LCD...

340,00 RON

 0 Review

Cititor de carduri de sanatate HID Omnikey 3021

HID OMNIKEY 3021 este un cititor de carduri de sanatate care va permite accesul sigur la datele de pe cardurile de sanatate. Acesta este conceput special pentru a proteja pinul de ..

230,00 RON

 0 Review

Cititor de carduri de sanatate HID Omnikey 3121

Cititor de carduri de sănătate HID Omnikey 3121, v.2 este un cititor de carduri de sănătate care oferă acces securizat la datele de pe cardurile de sănătate. Este conceput special pentru a proteja cod..

178,00 RON

 0 Review

Cititor de carduri Gemalto IDBridge CT30

Gemalto ID Bridge CT30 Card Reader este un dispozitiv care permite citirea și scrierea datelor pe cardurile de sănătate. Utilizatorul se conectează la portul USB al computerului, apoi introduce cardul..

270,00 RON

Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)